Lirik Lagu Daerah – Manuk Dadali

RUMAH BELAJAR – Salam Edukasi, dikesempatan di pagi yang cerah ini kami ingin berbagi kembali tentang lagu-lagu daerah yang ada di Indonesia. Kali ini Lirik lagu yang akan kami bagikan kepada anda adalah Manuk Dadali yang berasal dari Jawa Barat. Berikut Lirik dan Video Lagu daerah Manuk dadali

Manuk Dadali
Lagu Daerah Jawa Barat

Mesatngapungluhur jauh di awang awang
Meberkeunjanjangna bangun taya karingrang
Kukuna ranggaos reujeungpamatukna ngeluk
Ngepak mega bari hiberna tarik nyuruwuk

Saha anu bisa nyusul kana tandangna
gadangjeungpartentang taya badingan nana
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
Taya karempan ka sieun leber wawanenna

Manuk dadali manuk panggagahna
Perlambang sakti Indonesia jaya
Manuk dadali pang kakoncarana
Resep ngahiji rukun sakabehna

Hirup sauyunan tara pahirihiri
Silih pikanyaah teu inggis bela pati
Manuk dadali gadung siloka sinatria
Keur sukamna bangsa di nagara Indonesia

Tonton Video Lagu Manuk Dadali