Lirik Lagu Daerah Jawa Barat – Es Lilin

RUMAH BELAJAR – Salam Edukasi, Indonesia kaya akan ragam kebudayaan dan kesenian. Salah satunya adalah Lagu daerah, mari kita lestarikan lagu-lagu daerah berbagai propinsi yang ada di Indonesia. Salah satu lagu daerah yang berasal dari Jawa Barat adalah Es Lilin. Berikut Lirik dan Video Es Lilin

Lagu Daerah Jawa Barat – Es Lilin (Cipt : NN)

Es lilin mah didorong-dorong
dibantun mah dibantun ka Sukajadi
abdi isin dunungan samar kaduga
sok inggis mah aduh henteu ngajadiEs lilin mah ceuceu buatan Bandung
dicandak mah geuning ka Cipaganti
abdi isin jungjunan duh bararingung
sok inggis mah aduh henteu ngajadiItu saha dunungan nu nungtun munding
digantelan geuning ku saputangan
itu saha dunungan ku ginding teuing
sing horeng mah aduh geuning jungjunan

Es lilin mah ceuceu dikalapaan
raosna mah geuningan kabina-bina
abdi alim dunungan paduduaan
sok sieun mah dibantun kamana-mana

Kamana mah geuningan ngaitkeun kincir
ka kaler mah ka kaler katojo bulan
kamana mah dunungan ngaitkeun pikir
moal paler geuningan da ku sabulan

Tonton Video lagu Es Lilin yang berasal dari Jawa Barat di bawah ini

Tag Search : Lirik lagu daerah, Lirik lagu es lilin, Lirik Lagu Jawa barat, Lirik lagu daerah jawa barat, not angka es lilin, not es lilin jabar, Video Es Lilin jawa barat, kumpulan lirik lagu jawa barat,

Incoming search terms:

  • not angka es lilin
  • not angka lagu daerah es lilin (jawa barat)